);

Factuurportal verwelkomt gemeentes als nieuwe klant!

Factuurportal verwelkomt gemeentes als nieuwe klant!

Factuurportal verwelkomt gemeentes als nieuwe klant

In de afgelopen maanden hebben we weer een aantal gemeentes als klant mogen verwelkomen.

In deze vreemde coronatijd zijn er sectoren die het zeer zwaar hebben, maar er zijn ook bedrijven die juist goed gedijen bij deze online-maatschappij. Factuurportal biedt klanten een oplossing die uitermate goed past in onze huidige ‘afstands-maatschappij’.

Onze cloud-dienstverlening wordt ook tijdens deze pandemie probleemloos gecontinueerd waardoor onze klanten de voordelen van onze oplossing blijven benutten. En ook het ‘plug and play’ aansluitproces kunnen we geheel op afstand uitvoeren! In de afgelopen maanden hebben we weer een aantal gemeentes als klant mogen verwelkomen. Fijn om dat vertrouwen te krijgen en ook mooi als andere gemeentes de positieve ervaringen met onze dienstverlening delen.

Onze oplossing is zeer geschikt voor de gemeentelijke markt.

Met Factuurportal bieden we onze klanten een ‘plug-and-play’ cloudoplossing voor bulkverwerking van alle inkomende facturen. Dit proces wordt volledig geautomatiseerd en dat bespaart onze klanten een hoop tijd en kosten. Doordat we de inkomende facturen op belangrijke criteria controleren (bijvoorbeeld op verplichtingennummers), worden alleen juiste facturen in behandeling genomen. Hierdoor draagt onze oplossing direct bij aan het verbeteren van de doelmatigheid en waarborgen van de rechtmatigheid.

Onze state-of the art techniek op basis van Artificial Intelligence maakt het mogelijk om per direct de facturen van alle leveranciers geautomatiseerd te kunnen verwerken. Dus zowel de facturen van de lokale bedrijven en middenstand als die van de grote, meer landelijk opererende leveranciers.

Met onze oplossing voor factuurverwerking is de gemeente klaar voor de toekomst. Doordat we alle type facturen ondersteunen (zowel PDF als eFacturen) zijn verdere investeringen op dat vlak niet meer nodig. En doordat we meerdere ‘workflows’ per klant kunnen inrichten, is het heel eenvoudig om ook samenwerkingsverbanden en fusies van gemeentes direct te ondersteunen.

Doordat we inmiddels een groot aantal gemeentes tot klant mogen rekenen, beschikken we over koppelingen met de meest voorkomende administratieve systemen binnen de gemeentelijke instellingen zoals SAP CiVision & iFinanciën (PinkRoccade), Key2Financien (Centric) en Coda/Unit4.

Met de inzet van Factuurportal voldoet de gemeente tevens aan de wettelijke eis met betrekking tot e-Facturatie. Factuurportal is Peppol Access Provider.

Samen met onze klanten streven we er naar om de toepasbaarheid van Factuurportal steeds verder te vergroten. We zijn nu bijvoorbeeld bezig om samen met onze klant Gemeente Someren ook de stroom van betaalopdrachten in het kader van subsidieverstrekking (“interne facturen”) geautomatiseerd via Factuurportal te verwerken. Een oplossing die ook voor andere gemeentes zeker interessant zal zijn!

Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons gerust weten!

Rob Klaver
Directeur Factuurportal BV
rob.klaver@factuur-portal.nl

Factuurportal, dé bewezen oplossing voor factuurverwerking! Ook voor gemeentelijke instellingen.

  • Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze website!
  • Wilt u meer blogs lezen? Klik hier!
© 2021 Factuurportal