);

Even voorstellen: marketing-stagiair Jens Beumer

Even voorstellen: marketing-stagiair Jens Beumer

Als nieuwe stagiair bij Factuurportal wil ik mijzelf graag even voorstellen. Mijn naam is Jens Beumer en ik volg de studie Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam.

Optimaliseren van online marketing

In de afgelopen twee jaar heb ik tijdens deze studie de nodige kennis opgedaan op het gebied van marketing en ik ben nu klaar voor een stage-ervaring! Als derdejaarsstudent zal ik de komende vijf maanden het team van Factuurportal ondersteunen bij het optimaliseren van de online marketingactiviteiten aan de hand van mijn opgedane kennis.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het ondersteunen van de marketingtaken bij Factuurportal hoop ik veel nieuwe dingen te leren die mij zullen helpen in mijn ontwikkeling op professioneel gebied. In het sollicitatiegesprek met de eigenaar Rob Klaver, merkte ik al dat Factuurportal hier een geschikte plek voor is.

Zo ben ik op mijn eerste dag met open armen ontvangen door Rob. Wij hebben samen een gesprek gevoerd waarin mij vragen zijn gesteld over wat Factuurportal voor mij kan betekenen en wat ik uit deze stage wil halen. Dit gesprek deed mij op mijn plek voelen en het voelde meteen vertrouwd aan.

Persoonlijk kijk ik ernaar uit om Factuurportal de komende maanden te ondersteunen in de online marketing en mijzelf verder te ontwikkelen!

Meer weten over de mogelijkheden bij Factuurportal? Neem contact op via het onderstaande formulier.

    Wilt u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneert u zich op onze nieuwsbrief.

    © 2021 Factuurportal