Facuurportal en Robotic Process Automation

Met behulp van de inzet van onze eFacturatie oplossing Factuurportal kunt u het proces van de inkomende factuurverwerking drastisch verbeteren. Onze cloudoplossing is laagdrempelig en eenvoudig te implementeren.

Factuurportal biedt u de mogelijkheid om met behulp van Robotic Proces Automation (RPA) het gehele ketenproces van de inkomende factuurverwerking vergaand te automatiseren en met name repeterende routinematige werkzaamheden bij uw medewerkers weg te houden. U kunt hierbij denken aan:

  • de e-mail inbox met facturen en andere documenten filteren en routeren
  • gevalideerde facturen routeren naar budgethouders en goedkeurders
  • akkoordverklaringen en coderingsinformatie uitlezen en toevoegen aan het XML-bestand zodat de factuur geautomatiseerd geboekt kan worden
  • data entry in legacy-systemen

Op het gebied van Robotic Process Automation werken wij samen met onze businesspartner Tacstone Consulting. Tacstone biedt consulting en programmamanagement in de Financiële en ICT functie. Zij zijn experts in digitale strategie, compliance, robotisering en procesoptimalisatie in het digitale tijdperk.

Tacstone is officiële implementatiepartner van UIPath in Nederland, één van de meest toonaangevende RPA oplossingen nu beschikbaar in de markt.

Samen met Tacstone kunnen we snel een passende RPA oplossing implementeren waardoor de inkomende factuurverwerking grotendeels geautomatiseerd kan plaatsvinden.