);

Nieuwe functionaliteiten Factuurportal

Nieuwe functionaliteiten Factuurportal

Factuurportal is voortdurend bezig om de dienstverlening aan haar klanten uit te breiden en deze maximaal op de wensen van de klanten af te stemmen. Het afgelopen halfjaar zijn er behoorlijk wat nieuwe functies toegevoegd aan onze eFacturatie-oplossing zodat het factuurverwerkingsproces nog beter ondersteund wordt.

In de afgelopen periode zijn onder meer de volgende functies  beschikbaar gekomen:

 1. Aansluiting op Peppol.
  Factuurportal is sinds december 2018 Full Access Provider van Simplerinvoicing en zijn wij gekoppeld aan het Peppol netwerk. Wij kunnen namens u facturen voor u ontvangen en verwerken en tevens zijn wij in staat om facturen aan te bieden aan het Peppol netwerk.
 2. Verbeterde notificaties aan leveranciers, waarbij specifieker wordt aangegeven waarom een factuur niet door Factuurportal verwerkt kan worden. Dit maakt het voor de leveranciers makkelijker om een correctie te doen en daar in de toekomst rekening mee te houden
 3. Wij kunnen inmiddels naast de ‘readable’ PDF’s ook gescande PDF-facturen verwerken. En uiteraard ook XML/UBL facturen. Hiermee ondersteunen we de hele transitie naar eFacturatie zonder dat onze klant daar forse investeringen voor hoeft te doen. 
 4. De mogelijkheid om bijlagen bij facturen klantspecifiek te verwerken.
  Afhankelijk van uw wensen en de eisen van uw systemen, kunnen we  eenmalig instellen hoe de import er exact uit moet zien zodat de verwerking binnen uw organisatie zo optimaal mogelijk verloopt. We kunnen bijlagen samenvoegen, maar ook juist separaat aanleveren.
 5. De mogelijkheid om mails met facturen door te kunnen sturen (via auto-forward mails) aan Factuurportal.
  Het is mogelijk om mails geautomatiseerd door te laten sturen vanuit een centrale mailbox bij u naar uw mailbox van Factuurportal.
 6. Een geautomatiseerde koppeling met de crediteurenadministratie voor het continu bijwerken van crediteuren stamgegevens in Factuurportal.

Als u een verdere toelichting wilt hebben op de werking van ons systeem, dan zijn wij graag bereid om vrijblijvend een demo voor u op locatie te verzorgen.

© 2021 Factuurportal