Allianties met (implementatie)partners

Factuurportal werkt nauw samen met bekende Consultancy- en IT-firma’s als Tacstone Consulting en BlueWish. Tevens zijn we in gesprek met Pink Roccade om ook met hen een samenwerkingsverband aan te gaan. Hiermee zorgen we dat we niet alleen technisch een goede oplossing bieden, maar dat ook de implementatie en integratie van onze eFacturatie-oplossing bij onze klant soepel verloopt.

Tacstone, opgericht in 2006 als spin off van KPMG Consulting, is al sinds het ontstaan van Factuurportal implementatiepartner van Factuurportal. Mark de Poorter, partner bij Tacstone, vertelt: “Afgelopen jaren heeft Tacstone diverse klanten van Factuurportal begeleid bij de implementatie, waaronder gemeentelijke instellingen, woningcorporaties en semi-overheidsinstellingen. Dit leverde aanzienlijke besparingen op in de doorlooptijd van de factuurverwerking en in de van de werkzaamheden die door de crediteurenadministratie. Maar vooral ook een grotere tevredenheid bij zowel de leveranciers als de klant zelf”.

Samen met Factuurportal is Tacstone voortdurend bezig organisaties te ondersteunen de doelstellingen met betrekking tot digitale transformatie ook echt te realiseren.