Nieuwe versie Factuurportal live

De komst van een nieuwe directeur geeft nieuwe spirit en elan. Daarnaast geeft het nieuwe kapitaal van de aandeelhouders de mogelijkheid om investeringen te doen in de verdere ontwikkeling van ons eFacturatie-platform. Eind oktober/begin november 2018 is de nieuwste versie van ons eFacturatie platform live gegaan.

Een nieuwe versie en op een nieuw platform. Hiermee zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd en is tevens de stabiliteit en schaalbaarheid voor de toekomst geborgd.
OP dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de klant- en de leveranciersomgevingen. Deze gaan binnenkort live. Hiermee worden de mogelijkheden om het verloop van de factuurverwerking te kunnen volgen (audit trail en managementinformatie) verbeterd.

De volgende stap in de ontwikkeling is om een nieuwe, state-of the-art ‘parsing’ (conversie) oplossing te implementeren. Hiermee kunnen we onze dienstverlening aan klanten nog verder uitbouwen. Dit maakt het namelijk mogelijk om de hele zogenaamde ‘longtail’ aan facturen geheel automatisch te verwerken. We vertellen u er graag meer over!