);

Zelfscan hard- en software… Te duur en toch veel handwerk?

Zelfscan hard- en software… Te duur en toch veel handwerk?

Veel organisaties hebben scan- en herkenoplossingen locaal geïmplementeerd. Met hardware om poststukken te kunnen scannen en digitaliseren. Én de software om documenten te kunnen uitlezen en de gegevens in de verschillende systemen beschikbaar te krijgen.

Destijds een prima keuze! Echter, de ontwikkelingen gaan snel op dit gebied.

Deze oplossingen zijn vaak niet gebruiksvriendelijk en het vergt veel handelingen om de juiste data in de systemen te laden. En ook de onderhouds- en beheerkosten van deze oplossingen zijn fors. De support van de leverancier laat regelmatig te wensen over; lange responstijden en elke extra vraag betekent fors hogere kosten.

Een ook zien we dat het aantal poststukken snel terugloopt. Facturen komen tegenwoordig bijna allemaal per e-mail als PDF bestand binnen. Dat maakt eenvoudigere en veel goedkopere oplossingen mogelijk.

Factuurportal biedt een snel en eenvoudig alternatief!

Een van de meeste gebruikte scan/herken-toepassingen, is om de gegevens van de inkomende facturen te scannen en te importeren in de financiële administratie. Een tijdrovende en routinematige activiteit. Bent u dit ook beu? Of worden de kosten wel erg hoog?

Dan is het verstandig om contact op te nemen met Factuurportal!

Factuurportal biedt dé ‘plug and play’ cloudoplossing voor de bulkverwerking van de inkomende facturen. Wij lezen voor al uw inkomende facturen de benodigde factuurgegevens snel en betrouwbaar voor u uit en exporteren die naar uw financiële- of inkoopapplicatie.

  • Snel implementeerbaar!
  • Alle facturen van uw leveranciers per direct door ons verwerkt.
  • Inclusief door u gewenste controles
  • Inclusief regelherkenning

Wilt u weten wat Factuurportal voor u kan betekenen? Als u uw contactgegevens invoert, dan nemen wij snel contact met u op voor een vrijblijvende toelichting (online of live):

    Factuurportal is uw betrouwbare partner op het gebied van inkomende factuurverwerking!

    © 2021 Factuurportal