Factuurportal is een cloudoplossing voor de geheel automatische verwerking van inkomende facturen. Wij nemen voor onze klanten het data entry proces van de factuurgegevens volledig over.

We zijn een jong bedrijf dat stevig aan de weg timmert en inmiddels een mooie positie op de markt heeft veroverd. We hebben een jong en enthousiast team.

Voor de verdere groei en uitbouw van ons bedrijf willen we onze online marketing gaan professionaliseren zodat profilering en sales effectiever worden ondersteund.

We zijn op zoek naar een echte kanjer op het gebied van online marketing!

De stagiair is verantwoordelijk voor het (mee) vormgeven van de online marketingstrategie en vervolgens deze mee uit te voeren.

Hij/zij zorgt ervoor dat Factuurportal over een effectief en state-of-the-art online marketingbeleid beschikt en dat dit vervolgens wordt gerealiseerd in alle online marketing uitingen. Zo draagt je actief bij aan de marketing & sales en daarmee aan de groei van de onderneming.

We zoeken:

  • Iemand die verantwoordelijkheid pakt;
  • Iemand die beschikt over gedegen kennis op het gebied van online marketing en dit geleerde écht in praktijk wil brengen;
  • Iemand die zelfredzaam en resultaatgericht is;
  • Iemand die creatief is en gaat voor kwaliteit;
  • Iemand die enthousiast is en het niet erg vind om een stap extra te zetten.

Periode en inzet

Voor de periode 8 februari tot en met eind juni 2021. Inzet 4-5 dagen per week.

Plaats in de organisatie

De stagiair rapporteert aan- en wordt begeleid door de Managing Director. Verder werkt de stagiair intensief samen met de Manager Supportdesk.

De werkzaamheden zullen deels op kantoor (rekening houdend met corona maatregelen) en deels vanuit huis verricht kunnen worden.

Beloning

De stagevergoeding bedraagt € 350,- per maand.

Interesse?

Wil je meer weten over de taken en verantwoordelijkheden, download dan de profielschets:

Neem dan contact op met Rob Klaver, Managing Director van Factuurportal BV. Stuur een e-mail voorzien van je motivatie en een CV aan rob.klaver@factuur-portal.nl