Artificiële Intelligentie / Machine Learning zorgt voor hoge betrouwbaarheid

artificial-intelligence

De e-facturatie markt bestaat uit een groot aantal aanbieders van oplossingen om het proces van factuurverwerking te digitaliseren. Veel van deze oplossingen vereisen behoorlijke (technische) kennis en vragen aanzienlijke investeringen in de IT-infrastructuur. En veel van deze systemen maken gebruik van de oude bekende scan- en herkensoftware. U wordt dan nog steeds geconfronteerd met aanzienlijke uitval en worden spookfacturen of dubbele facturen nog steeds niet afgevangen.

Factuurportal onderscheidt zich door de state-of-the-art PDF-parsing technologie die gebruik maakt van Artificial Intelligence / Machine Learning. Hierdoor bieden we een zeer hoge conversie betrouwbaarheid die steeds verder toeneemt door de zelflerende algoritmes. Minder uitval betekent minder handmatig werk betekent lagere kosten.

We zijn in staat om alle leveranciers aan te sluiten en te verwerken, ook als een leverancier slechts één factuur per jaar stuurt.

We verwerken zowel gescande PDF facturen als readable PDF-facturen en zijn ook in staat XML en UBL facturen te verwerken. Alle leveranciers kunnen daardoor direct aangesloten worden en bent u toekomstvast. Een zorg minder.