);

Webinar: hoe om te gaan met tijdwinst op uw factuurverwerking

Webinar: hoe om te gaan met tijdwinst op uw factuurverwerking

Help, ik heb tijd over!

Hoe boekt u flinke tijdwinst op uw huidige factuurverwerking? Welke besparingen zijn mogelijk en wat doet u daarmee? Een andere mix van werkzaamheden vraagt om andere vaardigheden – hoe gaat u daarmee om? Antwoorden op deze vragen (en meer) worden toegelicht op 14 juli, tijdens een informatief webinar van Factuurportal.

Verwerking van inkomende facturen

De verwerking van inkomende facturen op een betrouwbare en juiste manier verwerken is nog steeds een arbeidsintensief onderdeel van de financiële administratie. Er is sprake van veel repeterende en routinematige werkzaamheden. Voor de medewerker is het vaak eentonig en met drukke piekmomenten (periode-afsluitingen, vakanties e.d.). Voor de organisatie is het enerzijds belangrijk dat de werkzaamheden snel en goed worden uitgevoerd, en tegelijkertijd van minder toegevoegde waarde vergeleken met andere taken van de financiële administratie.

De inhoud van het webinar

Tijdens dit webinar nemen we u mee in onze oplossing voor geautomatiseerde inkomende factuurverwerking. We geven inzicht in onze dienstverlening en wat dat betekent voor uw eigen proces.

U krijgt een beeld van de mogelijke besparingen, ook gerelateerd aan uw huidige situatie. We bespreken de gevolgen voor de capaciteit, maar ook voor de werkzaamheden die resteren en wat dit aan vaardigheden en competenties vraagt.

Tevens nemen we u mee in een aantal mogelijke scenario’s om de tijdbesparing daadwerkelijk te effectueren. Neemt u afscheid van eventuele uitzendkrachten of gaat u juist vaste medewerkers anders inzetten? We bespreken de voor- en nadelen van veel voorkomende scenario’s.

We bespreken een aantal dilemma’s aan de hand van prikkelende stellingen. Dat geeft zeker discussie en leidt ook tot nieuwe of aangescherpte inzichten! 

Kortom: een programma dat u veel ‘food for thought’ geeft in de komende vakantieperiode.

Aanmelden

Heeft u interesse, schrijft u zich dan in via onderstaande knop. Doe dat snel, het aantal plekken is beperkt.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking, volg ons dan op LinkedIn of abonneert u zich op onze nieuwsbrief.

© 2021 Factuurportal