);

100% correcte factuurverwerking

100% correcte factuurverwerking

Factuurportal staat voor 100% correcte factuurverwerking. Dat wil zeggen, álle inkomende PDF- en UBL-facturen worden foutloos en automatisch verwerkt. De factuur wordt pas goedgekeurd als die correct is en alle vereiste informatie aanwezig is. Indien informatie ontbreekt of de factuur incorrect is wordt de factuur automatisch teruggestuurd naar de leverancier met de vraag om de factuur aan te passen.

Hoe kan Factuurportal 100% correcte factuurverwerking garanderen?

De garantie op 100% correct verwerkte facturen is uniek voor de verwerking van PDF-facturen. Geen enkele andere aanbieder van een elektronische facturatieoplossing kan dit bieden. Dit komt omdat Factuurportal gebruik maakt van parsing om facturen uit te lezen, in tegenstelling tot het scannen en herkennen van de overige partijen.

Waarom 100% correcte factuurverwerking onmisbaar is voor uw organisatie

Zowel traditionele factuurverwerking (volledig handmatig) en scan- en herkenoplossingen kennen uitval. Dit percentage ligt tussen de 20-40% en is afhankelijk van verschillende factoren. Dit betekent dat 2-4 op de 10 facturen incorrect verwerkt worden. Hierdoor zijn visuele controles en handmatige correcties noodzakelijk, dit alles is behoorlijk tijdrovend.

Door Factuurportal in te schakelen worden alle handmatige handelingen overbodig. Daarnaast wordt het factuurverwerkingsproces een stuk strakker ingericht. De doorlooptijd en kosten gaan omlaag en de efficiency omhoog.

© 2021 Factuurportal