Voordelen voor retail en techniek

Maximale efficiëntie in factuurverwerking

Zelf de focus op je dienstverlening en goederen. Wij zorgen voor efficiënte en eenvoudige factuurverwerking.


Vraag een demo aan

Factuurverwerking hoeft niet tijdrovend, ingewikkeld en duur te zijn. Met Factuurportal staan je facturen snel, correct en automatisch klaar in je administratie. Dat is slim ondernemen.

Een bloeiend bedrijf met aandacht voor je klanten en je rendement, dat is je streven. En daar hoort een bloeiende administratie bij. Eentje die efficiënt, goedkoop en betrouwbaar werkt. Met onze slimme software, krijg je het voor elkaar. Factuurportal is gemaakt voor de uitdagingen die bij factuurverwerking in de retail en techniek komen kijken: we zijn kampioen in kostenbesparend werken, we kunnen complexe facturen met veel bestelregels betrouwbaar uitlezen, ordernummers en kostenplaatsen worden probleemloos verwerkt en onze software is eenvoudig te koppelen aan de systemen waar je bedrijf mee werkt.

Dat is factuurverwerking waar je op kunt rekenen.


Voor alle facturen

Veel leveranciers met verschillende facturen? Geen probleem. Factuurportal herkent, controleert en begrijpt alle facturen. Dat is pas echt automatische factuurverwerking.

Tijd en geld besparen

Geen tijdrovend handwerk, geen visuele controles op cruciale gegevens, geen dure fouten herstellen. Met Factuurportal bespaar je direct geld en tijd.

Voor alle systemen

Factuurportal koppelt eenvoudig aan de verschillende inkoop- of financiële systemen. En in geval van een fusie of overname, koppelen we gewoon op meerdere systemen. Hoort bij de praktijk van je bedrijf. Snappen we.

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw bedrijf kan doen.

Vraag een demo aan