Voordelen voor onderwijsinstellingen

Tijdwinst in factuurverwerking

Professionele en efficiënte factuurverwerking voor al je inkomende facturen. Dat bespaart tijd en geld.


Vraag een demo aan

Eenvoudig en veilig je facturen verwerken: dat is de betrouwbare factuurverwerking van Factuurportal voor onderwijsinstellingen. De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking op pdf-facturen en e-facturen. 

Zoveel mogelijk geld naar het onderwijs zelf. Met Factuurportal regel je het. Onze software is gemaakt om je factuurverwerking volledig te automatiseren. Zo bespaar je kostbare tijd, geld en energie op de factuurverwerking en kun je die besteden aan het belangrijkste werk: aandacht en begeleiding voor je leerlingen en studenten. Of voor belangrijkere zaken op de administratie zelf.

We snappen daarbij de eisen die je aan onze portal stelt. Onze software verwerkt bijvoorbeeld met gemak alle inkomende facturen, van de grote leveranciers van bijvoorbeeld leermiddelen en ICT en de zzp’er die als vervanger optreedt. We hebben ons portal zo ontworpen dat ook individuele factuurregels gelezen, herkend en gecontroleerd kunnen worden. Ook bij pdf-facturen! En dat allemaal volgens de strengste informatieveiligheidseisen waar je aan moet voldoen. 

Aansluiten op de systemen en processen in een shared service center is geen probleem. En zo nodig kunnen we meerdere administraties voeden. 

Zo heb je geen omkijken naar de factuurverwerking.

Slimme software

Geen factuur te complex voor onze software. Ordernummers, factuurregels, artikelnummers: onze software herkent en controleert ze zonder problemen. Zo heb je er nauwelijks werk aan en betaal je nooit voor iets wat je niet gekregen hebt.

Financiële processen geconcentreerd in een Shared Service Center?

Onze oplossing sluit daar naadloos op aan. We koppelen eenvoudig op de diverse systemen en kunnen een of meerdere grootboeken voeden.

Geschikt voor alle leveranciers

De grote leveranciers kennen we, hun facturen worden snel verwerkt. Zijn onze systemen optimaal op ingericht. Maar ook voor de kleine. Wij zijn er voor ál je leveranciers.

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw onderwijsinstelling kan doen.

Vraag een demo aan