Voordelen voor zorginstellingen

Zorgeloze automatische factuurverwerking

Zorgeloze factuurwerking voor zorginstellingen.


Vraag een demo aan


Eenvoudig en veilig je facturen verwerken: dat is de betrouwbare factuurverwerking van Factuurportal voor zorginstellingen. De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking op pdf-facturen en e-facturen. 

Zoveel mogelijk geld naar de zorg zelf. Met Factuurportal regel je het. Onze software is gemaakt om je factuurverwerking volledig te automatiseren. Zo bespaar je kostbare tijd, geld en energie op de factuurverwerking en kun je die besteden aan het belangrijkste werk: de zorg voor je patiënt. Of voor belangrijkere zaken op de administratie zelf.

We snappen daarbij de eisen die je aan onze portal stelt. Onze software verwerkt bijvoorbeeld met gemak alle inkomende facturen, van de grote leveranciers van voedingsmiddelen en medisch materiaal tot die zzp’er die bijspringt in een drukke periode. We hebben ons portal zo ontworpen dat ook individuele factuurregels gelezen, herkend en gecontroleerd kunnen worden. Ook bij pdf-facturen! En dat allemaal volgens de strengste informatieveiligheidseisen waar je aan moet voldoen. Zo heb je geen omkijken naar de factuurverwerking.

Besparing van tijd en geld

Robots moeten niet aan het bed, robots moeten de administratie doen. Met onze technologische oplossing bespaar je tijd en geld op de administratie. Zorgen jullie voor de patiënt, wij voor de factuurverwerking.

Slimme software

Geen factuur te complex voor onze software. Ordernummers, factuurregels, artikelnummers: onze software herkent en controleert ze zonder problemen. Zo heb je er nauwelijks werk aan en betaal je nooit voor iets wat je niet gekregen hebt.

Geschikt voor alle leveranciers

De grote leveranciers in de zorg kennen we als onze broekzak. Zijn onze systemen optimaal op ingericht. Maar ook voor de kleine. Wij zijn er voor ál je leveranciers.

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw zorginstelling kan doen.

Vraag een demo aan