Voordelen voor gemeentes en provincies
Veilig je facturen verwerken

Betrouwbare factuurverwerking voor lokale overheden.


Vraag een demo aan

Veiliger, efficiënter en minder foutgevoelig: dat is de betrouwbare factuurverwerking van Factuurportal voor gemeente of provincie. De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking op e-facturen én op pdf-facturen. Dat draagt bij aan de rechtmatigheid en doelmatigheid van de factuurverwerking.

En met Factuurportal voldoe je meteen aan de wetgeving voor e-facturatie. Factuurportal is Peppol Access Provider en geeft je direct toegang tot het Europese Peppol-netwerk voor factuuruitwisseling.

Eenvoudig te koppelen

Of je nu werkt met SAP (PinkRoccade), Key2Financien (Centric) of Unit4/Coda (Unit4): Factuurportal is een cloudoplossing die eenvoudig koppelt met alle gangbare systemen. Wel zo handig!

Controles aan de poort

Alle verplichte gegevens op de factuur? Het juiste adres? Factuurnummer al eerder gezien? State-of-the-art-technologie controleert of de informatie op de factuur klopt. Dag spookfacturen, dubbele facturen en onjuiste facturen.

Strenge eisen aan informatieveiligheid

We verwerken vertrouwelijke gegevens. AVG-wetgeving? Voldoen we aan. Informatieveiligheid? Wij zijn ISO 27001-gecertificeerd.

Peppol Access Provider

Met onze oplossing voldoe je aan de EU-wetgeving voor e-facturatie (richtlijn 2014/55/EU). We zijn Peppol Acces Provider.

Preferred partner van PinkRoccade

We kennen de sector, we begrijpen je processen. We werken nauw samen met PinkRoccade Local Government op het gebied van automatische factuurverwerking.

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw gemeente kan doen.

Vraag een demo aan