Wij de administratie, jullie de voordelen!

Dat is onze missie. Omdat je zo het meeste haalt uit je geld, tijd en medewerkers. En maximaal kunt doen waar je organisatie voor bedoeld is.

Factuurportal is de naam.

Een factuuroplossing waar je écht wat aan hebt. Dat is Factuurportal. Dat roepen we niet zomaar: we zien dagelijks dat onze klanten tijd en geld besparen, 'ontzorgd' worden en de controle over hun administratie terugkrijgen.

Onze missie? De saaie, repeterende en vervelende werkzaamheden van de factuurverwerking aan machines overlaten, zodat je tijd overhoudt voor meer kennisintensief en inspirerend werk met toegevoegde waarde voor je interne klanten. Zo haal je het maximale uit je middelen en werken je medewerkers met voldoening.

Hoe we dat doen? Met een slimme, geavanceerde oplossing gebruikmakend van artificial intelligence, machine learning en algoritmes die het mogelijk maken om echt alle inkomende facturen automatisch te verwerken. Door te blijven verbeteren en te ontwikkelen. 

En door te investeren in de relaties met onze klanten. Bij ons koop je niet zomaar een softwarepakket, je koopt ook service. Ons team staat voor jou en je leveranciers klaar en helpt bij vragen. Gemak, plezier en efficiëntie zijn onze toverwoorden. En dat zien we terug in de waardering en positieve referenties van onze klanten. Daar zijn we trots op!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Stagiair Online Marketing

32-40 uur per week uur

Medewerker Backoffice

32-40 uur uur

Op de hoogte blijven?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.