Allianties met (implementatie)partners

Factuurportal werkt nauw samen met een aantal bekende Consultancy- en IT-firma’s zoals Tacstone Consulting, Webparking, PinkRoccade, BlueWish Business Development en W.IM Interim Management. Hiermee zorgen we dat we niet alleen technisch een goede oplossing bieden, maar dat ook de implementatie en integratie van onze eFacturatie-oplossing bij onze klant soepel verloopt.

Tevens zorgen deze samenwerkingsverbanden er voor dat we goede voeling houden met de diverse sectoren waar we voor werken. Hierdoor kennen we de relevante thema’s en de specifieke aspecten van deze sectoren, waar we vervolgens onze dienstverlening optimaal op af kunnen stemmen.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van onze businesspartners.

Tacstone Consulting, opgericht in 2006 als spin off van KPMG, is al sinds het ontstaan van Factuurportal implementatiepartner van Factuurportal. 
Tacstone biedt consulting, programma en interim management met name in de financiële en ICT functie. Ze zijn experts in digitale strategie, compliance, robotisering en procesoptimalisatie in het digitale tijdperk.

Mark de Poorter, partner bij Tacstone, vertelt: “Afgelopen jaren heeft Tacstone diverse klanten van Factuurportal begeleid bij de implementatie, waaronder gemeentelijke instellingen, woningcorporaties en semi-overheidsinstellingen. Dit leverde aanzienlijke besparingen op in de doorlooptijd van de factuurverwerking en in de van de werkzaamheden die door de crediteurenadministratie. Maar vooral ook een grotere tevredenheid bij zowel de leveranciers als de klant zelf”.
“Factuurportal werkt intensief samen met Tacstone op het gebied van Robotic Process Automation. Samen met hen zijn we voortdurend bezig organisaties te ondersteunen de doelstellingen met betrekking tot digitale transformatie ook echt te realiseren.
Tacstone is preferred supplier van UIPath, een van de best gewaardeerde RPA-oplossingen in de markt.”

Webparking is de leverancier van epische websites, applicaties & API’s.
Ze leveren de volgende diensten:

  • API’s & webservices
  • Software ontwikkeling
  • Webdevelopment
  • Grafisch ontwerp
  • Hosting & databases

Webparking is de vaste IT partner van Factuurportal.
Naast de diensten die ze voor ons leveren, waarderen we ook hun Brainpower.
Als technisch geweten, product owner of als adviseur in een project of proces. Ze denken mee!

PinkRoccade Local Government is een professionele aanbieder van ERP software en dienstverlener voor de lokale overheden.
PinkRoccade biedt specifiek voor deze markt CiVision Middelen aan. Dit systeem past naadloos binnen het concept van integrale bedrijfsvoering. Hierbij staat voorop dat inzet van mensen, middelen en een goede uitvoering van overheidstaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met een juiste inzet van middelen en sturing hierop, bent u beter in staat uw doelstellingen te bereiken. CiVision Middelen is in het concept van “Integrale Bedrijfsvoering” het centrale registratie- en sturingsinstrument. Met het portfolio van CiVision Middelen is het de doelstelling van PinkRoccade om u hiermee zo efficiënt en effectief mogelijk te ondersteunen in de uitvoering van uw financieel administratieve processen.
Factuurportal is een mogelijke “add-on” op CiVision Middelen om met name de verwerking van inkomende PDF facturen eveneens verregaand te automatiseren.

BlueWish Business Development is de organisatie voor de b2b-markt die organisaties helpt bij het identificeren en implementeren van slimme oplossingen die de effectiviteit en efficiency van organisaties helpen verbeteren. Organisaties worden daar waar gewenst meegenomen in trends en ontwikkelingen. Bij gegeven adviezen wordt de innovatiebehoefte en -capaciteit van uw organisatie als vertrekpunt genomen. De geboden oplossingen zijn doordacht en klantgericht en helpen de effectiviteit en efficiency van organisaties te verbeteren. Het zijn slimme bedrijven die de innovatieve oplossingen hebben ontwikkeld. Wanneer u kiest voor een van de geboden oplossingen weet u zeker dat u gebruik maakt van bewezen én ‘state of the art’ oplossingen.
In dat kader past de samenwerking met Factuurportal. De slimme en innovatieve aanbieder van een e-Facturatie oplossing, waarmee het proces van inkomende factuurverwerking duurzaam kan worden geoptimaliseerd.

W.IM Interim Management

Wim Bruinenberg is een zeer ervaren CEO / Bestuurder die zijn sporen met name binnen de zorgsector heeft verdiend, met een sterke focus op Operations Management, IT en Healthcare IT (HIT).
Vanuit deze gedrevenheid om bedrijfsprocessen met behulp van slimme technologie écht te verbeteren, werken W.IM en Factuurportal samen.