(Capaci)tijd is schaars

Menskracht is kostbaar

Personeelstekort is sinds de coronacrisis een terugkerend thema bij organisaties en bedrijven. De werkdruk neemt toe. Tijd om alle gaatjes dicht te lopen is er vaak niet. Het zo efficiënt mogelijk omgaan met het kostbare middel tijd is dus key in deze periode. Ervaar je binnen jouw organisatie ook een toenemende werkdruk?

Dit is het moment om jouw administratieve processen te automatiseren, te digitaliseren of zelfs uit te besteden. Zéker de verwerking van inkomende facturen. Geen omkijken meer naar die vervelende stapel facturen die zich ophoopt. Meer tijd voor de dingen die op dat moment écht van belang zijn. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn.

Automatisering van de inkomende factuurverwerking

Inkomende factuurverwerking is in de basis een arbeidsintensief proces. Het vereist zorgvuldigheid en precisie. De factuur gaat door vele handen en ziet er bij elke leverancier net wat anders uit. Al met al een tijdrovende klus.

Wij zorgen er bij Factuurportal voor dat het proces geautomatiseerd wordt, zonder concessies te doen aan zorgvuldigheid en precisie. We bieden een e-facturatiesysteem voor geautomatiseerde factuurverwerking, waarbij alle data nauwkeurig gecontroleerd en foutloos verwerkt wordt. Ook de goedkeuring en codering wordt eenvoudig. Scheelt jou weer tijd. De computers doen het werk. En dat met de ondersteuning, service en klantgerichtheid van een enthousiast team!

Mogelijke nieuwe corona golf vergroot de kwetsbaarheid

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bij een eventuele corona golf dit najaar zullen weer de nodige maatregelen getroffen moeten worden. Met thuiswerken zijn we inmiddels bijna allemaal bekend. Maar het maakt de personeels- en capaciteitsplanning nog lastiger. Dan helpt het als je werkt met een cloudoplossing voor je factuurverwerking. Daarmee kan je altijd en overal je factuurverwerking ondersteunen en de facturen verwerken en raadplegen. Ideaal toch?

Meer weten?

Wil je meer weten over automatische factuurverwerking of over e-facturatie? Of heb je interesse in een vrijblijvende demo van Factuurportal? Neem contact met ons op.

Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact