Even voorstellen: Business Development Manager Christiaan Vodegel

Mijn naam is Christiaan Vodegel en vanaf 1 januari 2022 ga ik het team van Factuurportal versterken. Door de snelle groei van Factuurportal is er ruimte gekomen voor een Business Development Manager Nederland.

In deze functie ga ik samen met Rob Klaver - de eigenaar van Factuurportal - werken aan het uitbreiden van het aantal accounts in verschillende segmenten. Denk hierbij aan gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en bedrijven die affiniteit hebben met RPA.

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond als zelfstandig ondernemer in de horeca. Door een carrièreswitch ben ik zo’n 10 jaar geleden gaan werken in de sales. Wat mij enorm aanspreekt in sales is het kunnen helpen van mijn klanten door hun behoeften en pijnpunten in kaart brengen. Deze verschillen per organisatie. Voor mij de uitdaging om deze te achterhalen en te vertalen naar duurzame oplossingen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij Coach4u, waar ik jongeren tussen de 13 en 23 jaar een steuntje in de rug probeer te geven. Het gaat hierbij om jongeren die het even lastig hebben of gewoon iemand zoeken om mee te praten.

Als foodlover ben ik daarnaast veel in de keuken te vinden. Omdat een teveel aan calorieën er ook weer af moet, ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ook ben ik van plan om de populaire racketsport padel eigen te gaan maken, maar zoek nog een fanatieke partner.

Starten bij Factuurportal

In deze gekke tijd heb ik in de aanloop naar deze nieuwe baan al leuke gesprekken gehad met toekomstige collega's. Daar heb ik in ieder geval een goed en welkom gevoel aan overgehouden.

Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om de Factuurportal de komende jaren te helpen groeien!

Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact