ICT als ondernemer, mijn ervaringen met onze ICT partner IRIS one

Bij Factuurportal doen we er alles aan om onze klanten te voorzien van de allerbeste ondersteuning op het gebied van elektronische factuurverwerking op ons eigen platform. Logisch dat we dit ook verwachten van partners die ons in de bedrijfsvoering helpen. In deze blog vertel ik over mijn ervaring met Iris One. 

Het maximale uit jezelf halen

Omdat we werken met een geïntegreerde set tools van Microsoft hebben al onze medewerkers toegang tot basisapps zoals Word, Excel en PowerPoint maar wordt het delen van bestanden nog eenvoudiger gemaakt binnen onze OneDrive en Sharepoint omgeving. Omdat de “apps” zowel online als lokaal te benaderen zijn zorgt het voor een uitstekende acceptatie bij gebruikers en kunnen we nog eenvoudiger samenwerken. Hierdoor zijn onze medewerkers nog productiever.

IRIS One ICT Services zonder verassingen achteraf

Ideaal in onze samenwerking met IRIS one is dat ze uitgaan van “profielen” en wij dus een vast bedrag, per medewerker, per maand hebben. Ook ondersteuning en beheer maken deel uit van het vaste maandbedrag. Dit geeft ons, en onze medewerkers de gelegenheid om met IRIS one te overleggen zonder dat we rekening hoeven te houden met het “uurtje factuurtje” principe wat in de ICT markt kennelijk normaal is geworden.

Consultancy en persoonlijkheid

Bij IRIS one kennen we onze vaste aanspreekpunten. Ze helpen ons niet alleen reactief met vragen wanneer we deze aan ze stellen maar nemen ook de rol van consultant op zich. Ook deze consultancy uren maken onderdeel uit van de profielen waardoor we periodiek onze eigen interne ICT processen nog verder kunnen verbeteren.

Een zesjescultuur past gewoon niet bij ons

We willen alleen het allerbeste voor onze klanten en medewerkers en hebben in de keuze dan ook rekening gehouden met referenties en meer generieke klanttevredenheid. IRIS one meet haar klanttevredenheid aan de hand van de Net Promotor Score (NPS). In deze NPS wordt niet uitgegaan van het cijfer wat een klant je geeft maar de vraag “zou je ons aanbevelen bij iemand anders?”... Een mooie manier om je bedrijfsvoering te ‘challengen’ wat mij betreft en niet tevreden te zijn met een 7 of 8. Meer weten over IRIS one? Kijk op www.iris-one.nl of neem contact op met Rob Stolzenbach via rob@iris-one.nl of door hem te bellen op 073-3031720.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verwerking van facturen en over de cloudoplossing van Factuurportal? Of heeft u interesse in een vrijblijvende demo van Factuurportal? Neem contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneert u zich hieronder op onze nieuwsbrief.

Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact