Webinar: De grootste voordelen én uitdagingen bij automatische factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking biedt veel voordelen. Maar om optimaal te kunnen profiteren van die voordelen, zijn er wel een paar belangrijke zaken waar je op moet letten. Weet jij al hoe je dit goed aanpakt? We leggen het je graag uit tijdens ons webinar op donderdag 9 december!

De crediteurenadministratie is één van de financiële processen die bovengemiddeld veel van je aandacht, tijd en capaciteit vraagt. De verwerking van inkomende facturen is arbeidsintensief. Het gaat om veel repeterende werkzaamheden die op zichzelf niet zo complex zijn, maar die wel heel zorgvuldig moeten gebeuren. Jij wil toch ook alleen kloppende cijfers in je administratie terecht laten komen en geen onjuiste facturen betalen?Voordelen geautomatiseerde factuurverwerking

Vanuit de wens om de factuurverwerking te optimaliseren, zijn er de afgelopen jaren verschillende tools ontwikkeld die de factuurverwerking makkelijker moesten maken. Veel van deze oplossingen blijken toch beperkingen te hebben. Ze zijn bijvoorbeeld niet in staat om alle typen facturen te verwerken of ze zijn simpelweg niet nauwkeurig genoeg.

Geautomatiseerde factuurverwerking kan je veel voordelen bieden. Het bespaart je niet alleen direct veel kosten, maar gaat veel verder. Daarbij is het wel belangrijk om een passende oplossing te selecteren en genoeg aandacht te besteden aan enkele specifieke aspecten.

Aanmelden voor het webinar

Tijdens dit webinar nemen we je mee in mogelijke oplossingen om de inkomende factuurverwerking – met behulp van slimme technieken – helemaal te automatiseren. We schetsen de alternatieven die beschikbaar zijn met hun voor- en nadelen. Verder gaan we in op een aantal aandachtspunten die bij de voorbereiding en implementatie van geautomatiseerde factuurverwerking van belang zijn. Die maken dat je daadwerkelijk de vruchten van geheel geautomatiseerde factuurverwerking kunt plukken.

Meld je direct aan!

Tijdens het webinar is er veel ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Factuurportal? Lees meer over hoe het werkt, neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan.

Op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons op LinkedIn of abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief.

Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact