Wij de administratie, jullie de voordelen!

Dat is onze missie. Omdat je zo het maximale uit je geld, tijd en medewerkers haalt. Waarbij jij je volledig kan richten op de primaire taken binnen jouw organisatie.

Factuurportal
is de naam.

Een duurzame factuuroplossing waar je écht wat aan hebt. Dat is Factuurportal. Dat roepen we niet zomaar: we zien dagelijks dat onze klanten tijd en geld besparen, ontzorgd worden en de controle over hun administratie terugkrijgen.

Onze missie?

De saaie, repeterende werkzaamheden van de factuurverwerking aan machines overlaten, zodat je tijd overhoudt voor hetgeen waarin jij en je medewerkers maximale toegevoegde waarde kunnen leveren. Focus je op de primaire taken binnen jouw organisatie, zonder extra zorgen omtrent de factuurverwerking.

Bij Factuurportal is klanttevredenheid ‘key’. Onze strategie is om een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden met een hoog serviceniveau, zodat onze klanten zich écht geholpen en ontzorgd voelen en het gemak van onze dienstverlening waarderen.Hoe doen we dat?

Met een slimme, geavanceerde oplossing gebruikmakend van kunstmatige intelligentie (AI) en Machine Learning algoritmes die het mogelijk maken om alle inkomende facturen automatisch te verwerken. Onze oplossing blijven we verbeteren en ontwikkelen. Samen met jou optimaliseren we je factuurverwerkingsproces. We gaan op zoek naar de zwakste schakels in de keten, zodat we daar gezamenlijk een oplossing voor kunnen inrichten.

Investeren in
relaties met klanten

Bij ons koop je geen softwarepakket, je koopt service. Ons team staat voor jou en je leveranciers klaar en helpt bij vragen. Gemak, plezier en een ‘can do’ houding zijn onze toverwoorden. Bij Factuurportal zijn we ervan overtuigd dat een positieve, constructieve houding en een plezierige samenwerking leidt tot de beste resultaten. En dat zien we terug in de waardering en positieve referenties van onze klanten. Daar zijn we trots op!

Een keer vrijblijvend sparren?

  • Geheel vrijblijvend
  • In korte tijd een helder beeld
  • Op locatie of online
WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact