Voordelen voor zorginstellingen

Zorgeloze automatische factuurverwerking

Zorgeloze factuurwerking voor zorginstellingen.


Vraag een demo aan


Zorgbudgetten staan voortdurend onder druk. Het is lastig om aan voldoende personeel te komen. Je wil dat er zoveel mogelijk geld naar de zorg zelf gaat. En dat er zo min mogelijk tijd hoeft te worden besteed aan routinematige, administratieve werkzaamheden.

Met Factuurportal regel je dat. Onze software is gemaakt om je factuurverwerking volledig te automatiseren, zowel voor PDF-facturen als voor e-facturen. Zo bespaar je kostbare tijd, geld en energie op de factuurverwerking.

Onze software verwerkt met gemak alle inkomende facturen, van de grote leveranciers van voedingsmiddelen en medisch materiaal tot die van de zzp’er die bijspringt in een drukke periode. Onze intelligente software is in staat om factuurregels te lezen en te controleren. Ook bij PDF-facturen!

We hanteren de strengste informatieveiligheidseisen. Zo heb je geen omkijken naar de factuurverwerking.

Besparing van tijd en geld

Robots moeten niet aan het bed, robots moeten de administratie doen. Met onze technologische oplossing bespaar je tijd en geld op de administratie. Zorgen jullie voor de patiënt, wij voor de factuurverwerking.

Slimme software

Geen factuur te complex voor onze software. Ordernummers, factuurregels, artikelnummers: onze software herkent en controleert ze zonder problemen. Zo heb je er nauwelijks werk aan en betaal je nooit voor iets wat je niet gekregen hebt.

Geschikt voor alle leveranciers

De grote leveranciers in de zorg kennen we als onze broekzak. Zijn onze systemen optimaal op ingericht. Maar ook voor de kleine. Wij zijn er voor ál je leveranciers.

Eenvoudig te koppelen

Met welk administratief systeem je ook werkt? Factuurportal is een cloudoplossing die eenvoudig koppelt met alle gangbare systemen. Wel zo handig!

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw zorginstelling kan doen.

Vraag een demo aan

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact