Voordelen voor RPA-fans

Maximale automatisering van de crediteurenadministratie

De combinatie van Factuurportal en RPA geeft ongekende mogelijkheden voor automatische factuurverwerking.


Vraag een demo aan

Vooraan staan met Robotic Process Automation (RPA)!

Voorop durven lopen om met RPA slimmer, beter en efficiënter te werken. Door je crediteurenadministratie vergaand te automatiseren en op orde te hebben. Dat regelen we.

Zelfs als je gebruikmaakt van professionele inkoop- en ERP-systemen hou je vaak veel handwerk in de factuurverwerking. Codering en matching is vaak nog arbeidsintensief omdat er geen ordernummer op de factuur staat of omdat er veel factuurregels en bestelregels met elkaar vergeleken moeten worden. Herkenbaar? 

Wil je met jouw organisatie vooraan staan in slim werken? Ontdekken wat de mogelijkheden van Factuurportal in combinatie met Robotic Process Automation (RPA) zijn? En daarmee pionier zijn in efficiënte bedrijfsvoering? Dan kunnen we de handen schudden! Robots kunnen namelijk áltijd je crediteurenadministratie en factuurverwerking sneller maken. Niet zo gek dus, dat wij vanaf moment één alle technologische ontwikkelingen volgen om onze factuur- en crediteurenadministratie-oplossingen zo optimaal mogelijk te maken.

Daarmee kunnen we als enige speler op de markt je hele crediteurenadministratie automatiseren. Dat doet geen leverancier van ERP- of inkoopsystemen ons na!

State-of-the-art-technieken

Optimaal gebruikmaken van technologische ontwikkelingen voor het zo slim mogelijk verwerken van facturen en een volledig geautomatiseerde crediteurenadministratie. Dat doen we met Factuurportal in combinatie met RPA.

Minder fouten, meer tijd

Veel werk in de crediteurenadministratie is niet zozeer moeilijk, maar vraagt wel nauwkeurigheid en is arbeidsintensief. Met onze oplossingen doen we het saaie, repetitieve werk sneller en zonder fouten. Zo hou je tijd over voor belangrijke zaken.

Eenvoudig te koppelen

Ben je al bezig met RPA? Geen probleem. We koppelen onze oplossing moeiteloos op jullie RPA-tools. En op inkoop- en financiële systemen. Zelfs op legacy-systemen.

Voor onze geïntegreerde oplossingen met RPA werken wij samen met Tacstone Consulting. Zij bieden consulting, programma- en interim-management in met name de financiële en ict-functie. Ze zijn experts in digitale strategie, compliance, robotisering en procesoptimalisatie in het digitale tijdperk.

Tacstone is gold partner van UIPath, een van de best gewaardeerde RPA-oplossingen in de markt beschikbaar.

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek zelf hoe wij RPA inzetten voor de automatisering van je crediteurenadministratie.

Vraag een demo aan

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact