Voordelen voor woningcorporaties

Volledig automatische factuurverwerking op E-facturen én PDF-facturen

Automatische factuurverwerking voor al je inkomende facturen. Minder kosten en meer tijd voor dienstverlening aan huurders.


Vraag een demo aan

Woningcorporaties staan voor flinke uitdagingen! Een forse uitbreiding van het woningaanbod, beperking van kosten zodat huren betaalbaar blijven en verbetering van de dienstverlening aan huurders. Standaardisatie en digitalisering van bedrijfsprocessen zijn daarbij belangrijk om kosten te beperken en datakwaliteit te verbeteren.

Met Factuurportal ben je in staat om de inkomende factuurverwerking volledig te digitaliseren. Zowel voor de verwerking van e-facturen als PDF-facturen. Dit levert direct tijd- en kostenbesparing op. Door onze geautomatiseerde controles wordt de datakwaliteit geborgd.

Onze state-of-the-art-technologie kan probleemloos ordernummers verwerken en factuurregels nauwkeurig uitlezen en maakt daarmee geautomatiseerde matching van factuurregels met bestelregels mogelijk. Zelfs op PDF-facturen!

Standaardisatie van data-uitwisseling zien wij als een sleutel tot succes. We zijn Peppol Access Provider en ondersteunen de DICO standaard.

Factuurportal, een bewezen oplossing voor woningcorporaties.


Voor al je leveranciers

Van grote leveranciers tot lokale onderhoudsmonteurs: onze software verwerkt moeiteloos alle typen facturen, zowel e-facturen als PDF-facturen. Zo doen al je leveranciers gratis mee.

Controles waarborgen datakwaliteit

Alle verplichte gegevens op de factuur? Het juiste adres? Factuurnummer al eerder gezien? Geldig ordernummer aanwezig? State-of-the-art-technologie controleert of de informatie op de factuur klopt. Dag spookfacturen, dubbele facturen en onjuiste facturen.

Tijd en geld besparen

Minder handwerk in de factuurverwerking. Sneller werken, minder fouten. Beperking van kosten en meer tijd voor dienstverlening aan je huurders.

E-facturatie en standaardisatie

E-facturatie en standaardisatie geeft veel voordelen. Wij zien dat als de toekomst! Factuurportal is Peppol Access Provider en ondersteunt de DICO standaard.

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw woningcorporatie kan doen.

Vraag een demo aan

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact