Zij gingen je voor.

Wij kunnen je wel vertellen wat Factuurportal voor je kan doen. Maar veel liever laten we hierover onze klanten aan het woord. Hun verhalen lees je hier.

GGZ Oost Brabant over het automatiseren van factuurverwerking.


Een van de belangrijkste processen in het kader van foutloze administratie zonder menselijke tussenkomst is de geautomatiseerde verwerking van inkomende facturen. Traditioneel een proces met veel handmatige controles en bewerkingen. In ons streven naar no hands accounting zijn we voor de automatisering van de factuurverwerking bij Factuurportal uitgekomen.


Bekijk de case

"Factuurportal is een belangrijke stap in onze ambitie naar ‘no-hands accounting'"
Evelyne Nabuurs, Teamleider financiële administratie

De oplossing van Factuurportal waarin zij uitgebreide controles bieden op de binnenkomende facturen, zorgt ervoor dat er geen foute facturen meer het proces binnenkomen. Samen met het uitlezen van de nodige factuurgegevens zijn dit twee aspecten waardoor wij nauwelijks nog tijd kwijt zijn aan het controleren, invoeren en coderen van factuurinformatie.

Elektronische factuurverwerking, ook in de logistiek.


Vanuit het doel om de factuurverwerking te optimaliseren en digitaliseren is Port of Amsterdam samen gaan werken met Factuurportal. Het betrouwbaar uitlezen en de uitgebreide controles en validaties op inkomende facturen hebben ervoor gezorgd dat de factuurverwerking nu veel efficiënter verloopt.


Bekijk de case

"Factuurportal is de sleutel tot optimalisatie van de factuurverwerking."
Danny Bhoekhan, Teamleider crediteurenadministratie

Het digitaliseren en optimaliseren van het factuurverwerkingsproces door Factuurportal heeft zo de nodige voordelen opgeleverd. Dankzij Factuurportal verloopt onze factuurverwerking veel efficiënter, wij hebben geen uitval meer een nauwelijks nog te maken met hand- en papierwerk binnen het inkomende factuurverwerkingsproces.

Efficiënte en effectieve factuurverwerking voor gemeente Apeldoorn.


Gemeente Apeldoorn was op zoek naar een aanbieder voor factuurverwerking en is zodoende bij Factuurportal uitgekomen. Factuurportal levert voor gemeente Apeldoorn een geïntegreerde oplossing voor e-facturatie én het verwerken van facturen die binnen komen via de mail. Factuurportal levert één oplossing voor alle typen facturen.


Bekijk de case

"Factuurportal is een zakenpartner die met ons meedenkt over het vlekkeloos laten verlopen van de factuurverwerking en zoekt naar verbetermogelijkheden binnen dit proces."
Louis Huisman, Financieel Expert Data Gemeente Apeldoorn

De e-facturatie oplossing van Factuurportal heeft ervoor gezorgd dat gemeente Apeldoorn niet of nauwelijks meer hoeft om te kijken naar de factuurverwerking. Factuurportal levert één oplossing voor alle type facturen waardoor het proces een stuk sneller verloopt en gemeente Apeldoorn veel tijd bespaart om te besteden aan andere activiteiten.

Snelle en efficiënte factuurverwerking bij Staedion.


Woningcorporatie Staedion maakt sinds 2016 gebruik van Factuurportal voor de volautomatische verwerking van inkomende facturen. Vanuit de wens en ambitie om processen efficiënt en geautomatiseerd te laten verlopen, zijn we ook de factuurverwerking gaan verbeteren.


Bekijk de case

“Factuurportal verzorgt ook de ondersteuning richting de leveranciers. Hierdoor worden de lijnen korter en dit vinden wij zeer prettig."
Edward Roos, Manager Financiële Administratie Staedion

Staedion had als doelstelling om de grote stroom inkomende facturen sneller en vooral efficiënter te verwerken. Met Factuurportal wordt deze doelstelling ruimschoots gerealiseerd: het kost ons substantieel minder tijd, we hebben nauwelijks meer correcties en het factuurverwerkingsproces is foutloos en stabiel.

Factuurverwerking voor gemeente Purmerend.


Sinds 2014 verwerkt Factuurportal de facturen van zowel gemeente Purmerend als die van gemeente Beemster. Dat betekent een grotere stroom aan binnenkomende facturen. Veel van die facturen, zo’n 25.000 op jaarbasis, kwamen nog per post binnen. Het verwerken van deze papieren facturen kostte veel tijd en geld en het kwam daardoor regelmatig voor dat facturen te laat betaald werden. Daar is verandering in gebracht en de factuurverwerking is nu veel efficiënter ingericht.


Bekijk de case

“Het belangrijkste doel was een serieuze efficiency- en kwaliteitsslag te maken. Dat is gelukt.”
Harry van der Aar, Teammanager Financiële Administratie Gemeente Purmerend

De volledige ontzorging van de factuurverwerking door Factuurportal heeft bij ons geresulteerd in het terugdringen van enorm veel papierwerk. Facturen zijn direct digitaal beschikbaar en slingeren niet meer rond in de organisatie. Hierdoor is de betalingstermijn teruggebracht van 58 naar 24 dagen! En we hebben een flinke tijdwinst geboekt op de administratieve taken. Tijd die we nu besteden aan andere zaken.

Een greep uit onze klanten...

Nieuwsgierig geworden?

In een presentatie met demo vertellen we precies hoe Factuurportal ook jouw factuurverwerking en administratie efficiënter maakt.

Onze demo's zijn:

  • Geheel vrijblijvend
  • Geven snel een helder beeld
  • Op locatie of online, net wat je past
  • Vaak de eerste stap naar gemak en tijdswinst
WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact