Wij werken ook voor jullie!

Ben je op zoek naar een state-of-the art-oplossing voor de verwerking van je inkomende facturen? Met Factuurportal bespaar je tijd, geld en energie. Zodat jij je weer kunt richten op de belangrijke zaken.

Gemeentes en provincies.

Betrouwbare factuurverwerking die rekening houdt met de uitdagingen van de lokale overheid. Dat is Factuurportal.

Voordelen voor lokale overheden

Zorginstellingen.

Zoveel mogelijk middelen naar de zorg. Met Factuurportal bespaar je op de administratie en houd je geld over voor meer 'handen aan het bed'.

Voordelen voor zorginstellingen

Woningcorporaties.

Een professionele, efficiënte factuurverwerking voor al jullie inkomende facturen. Van grote leveranciers tot lokale aannemers. Met of zonder ordernummers. Wij verwerken ze probleemloos.

Voordelen voor woningcorporaties

Retail en Techniek.

Optimale efficiëntie voor jullie crediteurenadministratie. Met Factuurportal bespaar je direct tijd, geld en energie. Probleemloze verwerking van factuurregels. Gewoon, binnen jullie huidige systemen.

Voordelen voor retail- en technische bedrijven

Onderwijsinstellingen.

Zoveel mogelijk geld naar het onderwijs zelf. Met Factuurportal regel je het. Onze software is gemaakt om je factuurverwerking volledig te automatiseren.

Voordelen voor onderwijsinstellingen

RPA-fans.

Vooraan staan bij slim werken? Zoveel mogelijk standaard handwerk automatiseren op jullie crediteurenadministratie? Op zoek naar de mogelijkheden van technologie om jullie administratie zo efficiënt mogelijk te maken? Mooi. Wij ook.

Voordelen voor RPA-fans

Meer weten?

FactuurPortal is een state-of-the-art oplossing voor de verwerking van inkomende facturen. We vertellen je er graag meer over. 

Lees hoe het werkt
WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact