Voordelen voor retail en techniek

Maximale efficiëntie in factuurverwerking

Al je kosten- én handelsfacturen snel en nauwkeurig verwerkt? Dat scheelt veel tijd en geeft goede datakwaliteit.


Vraag een demo aan

Een bloeiend bedrijf met aandacht voor je klanten en je rendement, dat is het streven. Je wilt zo min mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan administratieve handelingen. Tegelijkertijd is het cruciaal om je geld- en goederenstroom zeer nauwkeurig te registreren en te volgen.

Zeker in geval van PDF-facturen is dat een uitdaging. Uitgebreide, complexe PDF-facturen met veel verschillende factuurregels maken de data-entry, de controles op de factuurdata en de matching met de bestellingen en daadwerkelijke leveringen tot een tijdrovende en foutgevoelige klus.

Met onze slimme software krijg je het voor elkaar. State-of-the-art technologie maakt het mogelijk om complexe facturen met veel bestelregels betrouwbaar uit te lezen. Ordernummers en kostenplaatsen worden probleemloos verwerkt. We voeren geautomatiseerde controles uit en onze software is eenvoudig te koppelen aan de systemen waar je bedrijf mee werkt.

Dat is factuurverwerking waar je op kunt rekenen.


Voor al je leveranciers en facturen

Van grote leveranciers tot kleine, gespecialiseerde leveranciers? Verwerking van factuurtotalen of van factuurregels? Kostenfacturen of ook de handelsfacturen? Onze software verwerkt moeiteloos alle typen facturen, zowel e-facturen als PDF-facturen.

Tijd en geld besparen

Minder handwerk in de factuurverwerking. Sneller werken, minder fouten. Beperking van kosten en meer tijd voor andere zaken.

Controles waarborgen datakwaliteit

Alle verplichte gegevens op de factuur? Het juiste adres? Factuurnummer al eerder gezien? Geldig ordernummer aanwezig? State-of-the-art-technologie controleert of de informatie op de factuur klopt. Dag spookfacturen, dubbele facturen en onjuiste facturen.

Voor alle systemen

Factuurportal is een cloudoplossing die eenvoudig koppelt aan de verschillende inkoop- of financiële systemen. Wel zo handig! En in geval van een fusie of overname, koppelen we op meerdere systemen of grootboeken. Hoort bij de praktijk van je bedrijf.

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw bedrijf kan doen.

Vraag een demo aan

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact