Voordelen voor onderwijsinstellingen

Tijdwinst in factuurverwerking

Automatische factuurverwerking van al je inkomende facturen. Meer tijd en geld beschikbaar voor onderwijs.


Vraag een demo aan

Zoveel mogelijk geld naar het onderwijs zelf. En zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve en ondersteunende processen. Tegelijkertijd is een snelle en juiste registratie van kosten en inkomsten cruciaal om goed inzicht te hebben in de geldstromen en juiste verantwoording naar de verschillende ‘stakeholders’.

Met Factuurportal regel je het. Onze software is gemaakt om je factuurverwerking volledig te automatiseren. Zo bespaar je kostbare tijd, geld en energie op de factuurverwerking en kun je die besteden aan het belangrijkste werk: aandacht en begeleiding voor je leerlingen en studenten. Of voor belangrijkere zaken op de administratie zelf.

We snappen daarbij de eisen die je aan onze dienstverlening stelt. Onze software verwerkt met gemak alle inkomende facturen, van de grote leveranciers van bijvoorbeeld leermiddelen en ICT als van de zzp’er die als vervanger optreedt. En dat allemaal volgens de strengste informatieveiligheidseisen waar je aan moet voldoen.

Aansluiten op de systemen en processen in een ‘shared service center’ is geen probleem en zo nodig kunnen we meerdere administraties en grootboeken voeden. Zo heb je geen omkijken naar de factuurverwerking.

Voor al je leveranciers en facturen

Van grote leveranciers tot kleine, gespecialiseerde leveranciers? Verwerking van factuurtotalen of van factuurregels? Onze software verwerkt moeiteloos alle typen facturen, zowel e-facturen als PDF-facturen. Zo doen al je leveranciers gratis mee.

Tijd en geld besparen

Minder handwerk in de factuurverwerking. Sneller werken, minder fouten. Beperking van kosten en meer tijd voor andere zaken.

Controles waarborgen kwaliteit

Alle verplichte gegevens op de factuur? Het juiste adres? Factuurnummer al eerder gezien? Geldig ordernummer aanwezig? State-of-the-art-technologie controleert of de informatie op de factuur klopt. Dag spookfacturen, dubbele facturen en onjuiste facturen.

Financiële processen geconcentreerd in een Shared Service Center?

Factuurportal is een cloudoplossing die eenvoudig koppelt aan de verschillende inkoop- of financiële systemen. Desnoods voeden we meerdere systemen of grootboeken. Hoort bij de praktijk van je instelling. Snappen we.

Een greep uit onze klanten

Vandaag een telefoontje, morgen beginnen.


Ontdek wat Factuurportal voor jouw onderwijsinstelling kan doen.

Vraag een demo aan

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact