Even voorstellen: nieuwe supportdesk medewerker Mabel

Vorige maand lieten wij weten dat het team van Factuurportal sinds juni is uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Deze maand is Mabel gestart om in de drukke periodes bij te kunnen springen en in deze blog stelt ze zich aan jullie voor!

Mabel de Bruijn

Hi, mijn naam is Mabel de Bruijn en ik ben op dit moment bezig met mijn bachelor studie Business Administration op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Komend jaar ga ik beginnen aan mijn master Information Management. Sinds kort werk ik als supportdesk medewerker bij Factuurportal. Dat geeft een mooie praktijkaanvulling op mijn studie.


Mijn achtergrond
Ik heb van mijn 16e tot mijn 18e met veel plezier in de jumbo gewerkt achter de kassa. Toen ik op mijn 18e naar Rotterdam verhuisde was het tijd voor iets nieuws. Ik kwam bij Pepperminds terecht, een promotiebedrijf, waar ik als straatverkoper heb gewerkt. Hierna ging ik werken bij DeBijlesStudent waar ik tot voorkort nog werkzaam was. Ik heb werkzaamheden verricht op verschillende scholen en tijdens corona heb ik de achterstand van leerlingen weggewerkt. Ook heb ik examentrainingen gegeven. Via via kreeg ik een bericht over de vacature bij Factuurportal, ik was direct enthousiast. Ik was op zoek naar een baan met meer uitdaging en vaste uren. Dat is best lastig omdat je als student ook heel flexibel wilt kunnen zijn. Factuurportal geeft ons daar echt de ruimte voor.


Vrije tijd

In mijn vrije tijd reis ik graag, ga ik vaak naar mijn studentenvereniging en geniet ik van spontane uitjes doen met de Rotterdampas. Verder ben ik echt een buitenmens (als het weer het toe laat). Ook vind ik het fijn om met mijn familie te zijn en mijn ouders op te zoeken in Dordrecht, waar ik oorspronkelijk vandaan kom.


Tot slot
Als ik met iets nieuws begin probeer ik mijn verwachtingen altijd zo neutraal mogelijk te houden, dan kan het altijd meevallen! De start bij Factuurportal bevalt me heel erg goed. De werkzaamheden zijn interessant, de werksfeer is heel fijn en de begeleiding is goed. Ik heb veel zin in de toekomst!

Meer informatie

Wil je meer weten over de verwerking van facturen en over de cloudoplossing van Factuurportal? Of heb je interesse in een vrijblijvende demo van Factuurportal? Neem contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief.

Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact