Even voorstellen: nieuwe supportdesk medewerkers Maxim, Lucie en Bram

Factuurportal groeit! Dat betekent dat er steeds meer werk verzet moet worden. Nieuwe klanten aansluiten, extra monitoring op de operatie, ondersteuning in de online marketing, er is veel te doen! Het team van Factuurportal is daarom uitgebreid met een aantal nieuwe supportdesk medewerkers. In deze blog stellen wij graag drie nieuwe collega’s aan je voor!

Maxim Schäfer

Mijn naam is Maxim Schäfer en ik ben enkele jaren geleden begonnen aan de studie ‘Communication & Multimedia Design’. Deze studie heb ik echter om persoonlijke redenen (nog) niet af kunnen ronden, maar ik heb wel de ambitie om in de toekomst nog (parttime) te studeren!

Mijn achtergrond
Voordat ik bij Factuurportal ben begonnen als supportdesk medewerker, heb ik bijna 2,5 jaar als financieel administratief medewerker gewerkt. Ik denk dat de werkervaring die ik in deze functie heb opgedaan, zeer nuttig zal zijn voor mijn nieuwe baan als supportdesk medewerker. Voordat ik als financieel administratief medewerker aan de slag ging heb ik nog gewerkt als procesoperator en logistiek medewerker. Een tijd geleden ben ik persoonlijk benaderd door Lara, Support Manager van Factuurportal. Zij vertelde mij over het bedrijf, de groei in aantal klanten en de toekomstplannen van Factuurportal. Zij zag in mij een goede toevoeging aan het huidige team en na haar uitleg was ik meteen enthousiast om bij Factuurportal aan de slag te gaan!

Vrije tijd
In mijn vrije tijd sport ik bijna dagelijks en met veel plezier, een balletje gooien/slaan/schoppen of de sportschool in, ik vind het allemaal leuk om te doen. Een goed boek lezen of een goede film/serie kijken doe ik ook graag. Daarnaast besteed ik het liefst tijd met vrienden en familie, bordspelletjesavonden vind ik altijd super leuk.

Tot slot
Mijn verwachting voor mijn nieuwe baan, is dat ik mezelf nog meer ga ontwikkelen en met het bedrijf mee groei. Zoals eerder genoemd heb ik de ambitie om in de toekomst nog een studie te volgen en mijn doel is dan ook om in de toekomst naast/in combinatie met mijn baan bij Factuurportal een studie te gaan doen waarmee ik het bedrijf kan helpen om te blijven groeien.

Lucie Tiemeier

Hi, ik ben Lucie en ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ook ik ben sinds kort aan het werk als supportdesk medewerker bij Factuurportal en dat bevalt me tot nu erg goed!

Mijn achtergrond
Voordat ik bij Factuurportal aan de slag ging heb ik een jaar gewerkt bijles student. Ik was op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan en kreeg op dat moment de vacature van Factuurportal. De functie als supportdesk medewerker sprak mij erg aan en ik heb hier dan ook direct op gereageerd.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen om lekker te gaan borrelen. Ook hou ik van reizen en koken en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Tot slot

Ik verwacht tijdens mijn nieuwe baan dat ik heel veel ga leren en dat ik mijn computer skills kan verbeteren. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met het team van Factuurportal gaat dat helemaal goedkomen!

Bram Rovers

Hoi, ik ben Bram Rovers en werk sinds kort bij Factuurportal als supportdesk medewerker. Momenteel zit ik in mijn derde en laatste jaar van mijn bachelor International Business Administration. Ik volg deze opleiding aan de Erasmus Universiteit, waar ik ook mijn master zal doen volgend jaar, namelijk: Strategic Management.

Mijn achtergrond
Mijn carrière begon in de horeca, waar ik (heel kort) werkte in de bediening, maar na een hoop gesneuvelde borden en glazen ben ik daar snel mee gestopt. Daarna ik als bezorger aan de slag gegaan en ten slotte heb ik een tijdje bij de GGD gewerkt als bron- en contactmedewerker. En nu sinds afgelopen maand bij Factuurportal. Ik was op zoek naar een studio gerelateerde bijbaan, maar ik kwam vaak bij een fulltime baan of stage terecht. Totdat ik de vacature van Factuurportal doorgestuurd kreeg. Na het lezen van deze vacature, de werkzaamheden, de flexibiliteit en de afstand tot het kantoor (400 meter!) dacht ik: dit is het! Daarna ging alles erg snel en voor ik het wist was mijn eerste werkdag een feit.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik mij het liefste bezig met sporten. Vooral squash, fitness en soms hardlopen. Verder vind ik het erg belangrijk om vrienden op te zoeken om wat te koken, te drinken of ergens uit te gaan. Ook kan ik erg genieten van reizen, in het bijzonder bestemmingen met mooie natuur.

Tot slot
Ik hoop op een goede balans tussen werk en studie op het gebied van tijd, maar ook op het gebied van theorie en praktijk, waar ik dingen kan leren en toepassen van beide kanten. Daarnaast verwacht ik ook dat het werk me oprecht zal interesseren aangezien het dichtbij mezelf staat en wat ik studeer. Tenslotte hoop ik op mogelijkheden om me te verdiepen in bepaalde aspecten van het diverse werk, waardoor interesses kunnen ontstaan en ik die verder kan ontwikkelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de verwerking van facturen en over de cloudoplossing van Factuurportal? Of heb je interesse in een vrijblijvende demo van Factuurportal? Neem contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief.


Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact