Even voorstellen: supportdesk medewerker Jeroen Loontjens

Vanaf 1 april kom ik het team van Factuurportal ondersteunen als supportdesk medewerker en daarom wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Jeroen Loontjens en ben afgestudeerd als boekhouder. Tijdens mijn carrière heb ik meerde banen als (crediteuren)administrateur vervuld en hier zat ik altijd op mijn plek. Toch was het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Persoonlijke ontwikkeling

Door de digitalisering en automatisering wordt het werk als administrateur voor mij steeds minder uitdagend. Om die reden wil ik graag doorgroeien richting IT. En dit kan bij Factuurportal. Aan de slag als supportdesk medewerker in combinatie met een opleiding Software engineering is voor mij de perfecte keuze.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met klussen in mijn nieuwe huis. Ik heb recentelijk een huis gekocht waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Het helemaal eigen maken van mijn huis, is iets wat ik leuk vind. Daarnaast hou ik erg van dansen en dan voornamelijk salsa en bachata. Het iedere keer leren van een nieuwe dans geeft mij veel energie!

Ik kijk er naar uit om bij Factuurportal aan de slag te gaan, omdat ik hier veel kan leren en tegelijkertijd ook mijn kennis en ervaring kan toevoegen. Ik heb al een paar toekomstige collega’s ontmoet en gesproken en ook hiervan kan ik zeggen: dat komt wel goed!

Meer informatie

Wil je meer weten over de verwerking van facturen en over de cloudoplossing van Factuurportal?  Of heb je interesse in een vrijblijvende demo van Factuurportal? Neem contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief.


Relevante blogs

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact