Lara en Rob kijken terug op een succesvol 2021

2021 zit erop, het nieuwe jaar is begonnen! Een mooi moment voor reflectie. Rob Klaver (directeur) en Lara van Andel (Manager Operations) kijken terug op een succesvol jaar met Factuurportal. Er zijn mooie resultaten gerealiseerd. In deze blog nemen ze je mee in hun ervaringen van het afgelopen jaar.

Een goed jaar, maar wel een dubbel gevoel

2021 was weer bijzonder. Een jaar met drie ‘golven’, lockdowns, gesloten horeca, geen feestjes en weinig sprankelende vakanties. Tegelijkertijd was het op zakelijk gebied een heel succesvol jaar voor Factuurportal.

‘’Omdat we met onze cloudoplossing per definitie ingericht zijn op online werken, hebben we vrijwel geen last van de maatregelen.’’


Uitdagende doelen

Lara en Rob kijken met een voldaan gevoel terug op 2021. “We hebben hard gewerkt, maar vooral ook veel gerealiseerd! Alle doelen die we onszelf gesteld hadden, hebben we weten te bereiken."

Een kleine samenvatting van de resultaten:

Nou, dat klinkt goed! Daar horen we graag meer over. Daarom stellen we nog drie vragen aan Lara en Rob.

Drie vragen aan Lara


Waar ben je het meest trots op?

Ondanks dat het weer een ‘ander jaar was dan normaal’ hebben we er weer het beste van weten te maken. Eigenlijk het beste jaar tot nu toe. We hebben veel nieuwe klanten aangesloten, wat eigenlijk allemaal zonder grote hobbels gelukt is. Ook in de dagelijkse operatie ging het erg goed. Maandelijks ging de productie omhoog en toch konden we onze SLA altijd waarborgen.

Wat was de grootste uitdaging?

Vooral het einde van 2021 bracht veel nieuwe implementaties. Er liepen er dan ook een aantal tegelijk. Daarnaast was december de drukste tijd van het jaar voor factuurverwerking, wat ervoor zorgde dat het aantal facturen verdubbelde. Een hele grote uitdaging, maar ik mag met trots zeggen dat het supportteam hier keihard aan heeft gewerkt. Onze systemen blijken betrouwbaar en schaalbaar. Daardoor hebben we geen achterstanden opgelopen en zijn alle facturen tijdig afgeleverd, zodat onze klanten hun boekingsjaar mooi op tijd konden afsluiten.

Wat is je ambitie voor 2022?

Mijn ambitie voor 2022 is in ieder geval doorgaan op de lijn waar we nu zitten. Implementaties waarin we duidelijk communiceren met onze klanten en de samenwerkende partijen. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om Factuurportal samen met onze partner Webparking nog verder door te ontwikkelen, zodat er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en onze operatie nog efficiënter kan worden gemaakt.

Drie vragen aan Rob


Waar ben je het meest trots op?

Ik kijk met veel voldoening terug op 2021. De uitdagende doelen die we onszelf gesteld hadden, hebben we allemaal weten te realiseren. Dat geeft een trots gevoel. Het trotst ben ik dat we dat met ons bestaande team hebben weten te doen. De dienstverlening naar onze klanten bleef op het hoge niveau wat ze van ons mogen verwachten en ondertussen hebben we zoveel extra gedaan. Dat zegt veel over de kwaliteit van ons team én over de schaalbaarheid van onze oplossing!

Wat was de grootste uitdaging?

De veelheid aan onderwerpen die tegelijkertijd speelden. We waren op een groot aantal borden tegelijk aan het schaken voor mijn gevoel. Dat is intensief. Wel gaaf om te merken dat we dat samen prima kunnen!

Wat is je ambitie voor 2022?

We hebben in 2021 een mooi fundament voor verdere groei neergelegd. En met de versterking van Chris Vodegel sinds 1 januari is onze slagkracht in de markt verder vergroot. De ambitie is dat Lara en ik, samen met Chris wederom een flinke groei in onze portefeuille gaan realiseren. Uiteraard mét behoud van de hoge klanttevredenheid!


Meer informatie

Benieuwd naar onze ervaringen? Wil je meer informatie over de verwerking van facturen en onze cloudoplossing? Of heb je interesse in een vrijblijvende demo van Factuurportal? Neem contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief