Positieve terugblik op het webinar van afgelopen week!

Vorige week vond het webinar plaats, waarin we dieper zijn in gegaan op de mogelijkheden van automatische factuurverwerking. Wij mogen met trots terugkijken op een geslaagd webinar met meer dan 40 deelnemers.

De crediteurenadministratie is één van de financiële processen die bovengemiddeld veel aandacht, tijd en capaciteit vraagt. Facturen moeten foutloos in de administratie terecht komen, de kosten moeten op de juiste plek worden geboekt en alleen juiste en terechte facturen mogen betaald worden. Genoeg redenen om de factuurverwerking te automatiseren! Tijdens het webinar hebben we de deelnemers oplossingen laten zien om met slimme technieken de factuurverwerking te automatiseren. Zo hebben we de mogelijkheden van het toepassen van Artificial Intelligence en Robotic Process Automation (RPA) in dit proces besproken. Hiermee kun je echt stappen zetten. Hoe ver je hier precies mee kan komen, hebben we laten zien aan de hand van een aantal praktijkcases.

De deelnemers waren erg enthousiast over de inzichten die ze tijdens het webinar hebben opgedaan. Eén van de deelnemers zegt: “ik wist niet dat je met AI en RPA zoveel kon bereiken qua automatisering van factuurverwerking. Ik heb erg veel geleerd tijdens dit webinar en ben er zeker de volgende keer weer bij!”.

Kon jij er deze keer niet bij zijn?

 Niet getreurd! In september komt er een vervolg op dit webinar. Wil je op de hoogte blijven en updates ontvangen over onze webinars? Meld je dan hier aan!

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief