Webinar: Volledig automatische factuurverwerking, is dat mogelijk?

Op deze vraag zullen wij tijdens het webinar op 2 juni om 10:00 uur dieper in gaan. De crediteurenadministratie is één van de financiële processen die bovengemiddeld veel aandacht, tijd en capaciteit vraagt. Facturen moeten foutloos in de administratie terecht komen, de kosten moeten op de juiste plek worden geboekt en alleen juiste en terechte facturen mogen betaald worden.

Vanuit de wens om de crediteurenadministratie te optimaliseren, zijn er de afgelopen jaren veel tools ontwikkeld die de factuurverwerking makkelijker moesten maken. De meeste van deze oplossingen richten zich echter alleen op de meer standaard situaties, waardoor het inscannen van facturen, uitzonderingen beoordelen, coderen, inboeken en matchen nog altijd veel aandacht en tijd kosten. Bij veel administraties is de bezetting naar het minimaal noodzakelijke niveau teruggebracht, waardoor het regelmatig knelt in de drukke periodes (denk aan de jaarafsluiting) en tijdens vakanties. Doorlooptijden en zelfs continuïteit staan daardoor onder druk!

De hoogste tijd dus om de factuurverwerking volledig te automatiseren? Maar kan dat wel? Is 100% geautomatiseerde factuurverwerking mogelijk? En zo niet, hoe ver kun je dan wel komen?

Tijdens dit webinar nemen we je mee in mogelijke oplossingen om met slimme technieken de factuurverwerking te automatiseren. We bespreken onder meer de mogelijkheden van toepassing Artificial Intelligence en Robotic Process Automation (RPA). Hiermee kun je echt stappen zetten in de automatisering en optimalisering van de factuurverwerking. En hoe ver je daar precies mee kan komen, laten we je graag zien aan de hand van een aantal praktijkcases! Ook is er veel ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaring. Interessant, leerzaam en leuk!

Wanneer:
02 Juni 2022
Tijd: 10:00 - 11:00 uur

De webinar wordt via MS Teams gehouden. De link zal voorafgaand het webinar worden gemaild naar de deelnemers. 

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan!Meld je nu aan voor onze webinar. 

 

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief