Webinar: Elektronische facturatie, hoe werkt dat nou precies?

Op woensdag 6 juli organiseren wij weer een webinar en zullen we dieper op deze vraag ingaan. Word je regelmatig gevraagd of zelfs verplicht om een e-factuur te sturen aan je opdrachtgever? Of wil je de voordelen van e-facturatie bij de inkomende factuurverwerking benutten? Schrijf je dan snel in.

Inkomende factuurverwerking is een delicaat proces. Facturen moeten foutloos in de administratie terechtkomen, om tijdig te kunnen betalen is snelheid belangrijk, de kosten moeten op de juiste plek worden geboekt en alleen juiste en terechte facturen mogen betaald worden.

Al jaren is e-facturatie dé belofte die ervoor gaat zorgen dat inkomende facturen eenvoudig en foutloos in de administratie kunnen komen. Geen lastige data-entry, alleen valide facturen die binnenkomen. Dat klinkt goed! Maar in praktijk valt dit helaas tegen. Het percentage e-facturen stijgt weliswaar, maar is ten opzichte van PDF-facturen nog steeds erg laag.

Tijdens het webinar nemen we je mee in de uitdagingen én de mogelijke oplossingen om met e-facturatie te starten. We laten onder andere zien hoe je kunt beoordelen of je al klaar bent voor e-facturatie en vooral ook hoe je hiermee gericht aan de slag kunt. Hoe ver je daadwerkelijk met e-facturatie kunt komen, laten we graag zien aan de hand van een aantal praktijkcases! Er is veel ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. Interessant, leerzaam en leuk.

Wanneer: woensdag 6 juli 2022
Tijd: 10.00 tot 10.45 uur

Dit webinar wordt je aangeboden door Factuurportal en wordt via MS Teams gehouden. De link zal voorafgaand aan het webinar worden gemaild naar de deelnemers. 

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan!


Relevante blogs

Meld je aan voor de webinar!

 

Op de hoogte blijven van vakgerelateerde informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhatsApp met Rob
voor persoonlijk contact