);

De crediteurenadministratie écht geautomatiseerd!

De crediteurenadministratie écht geautomatiseerd!

De crediteurenadministratie is een van de meest arbeidsintensieve delen van de financiële administratie. Slim automatiseren loont hier! Vanwege de grote belangstelling in juni, organiseren we op 23 september een tweede webinar rondom dit thema.

Een goed georganiseerde crediteurenadministratie is een essentieel onderdeel van uw boekhouding. Leveranciers moeten op tijd betaald worden om onnodige kosten te voorkomen en leverbetrouwbaarheid te garanderen. Tijdig inzicht in verplichtingen en nog te betalen facturen is belangrijke managementinformatie.

Tegelijkertijd is de crediteurenadministratie ook één van de financiële processen die bovengemiddeld veel van uw aandacht, tijd en capaciteit vraagt. Vanuit de wens om de crediteurenadministratie te optimaliseren, zijn er de afgelopen jaren veel tools ontwikkeld die de factuurverwerking makkelijker moesten maken. De meeste van deze oplossingen richten zich echter alleen op een beperkt deel van de totale keten. Waardoor inscannen van facturen, uitzonderingen beoordelen, coderen, inboeken en matchen nog altijd veel aandacht en tijd kosten.

Bij veel administraties is de bezetting gaandeweg naar het minimaal noodzakelijk niveau teruggebracht, waardoor het knelt in de drukke periodes. Denk aan de jaar- en maandafsluiting en tijdens vakanties. Doorlooptijden en zelfs continuïteit staan daardoor onder druk!

Inhoud van het webinar

Tijdens dit webinar nemen we u mee in mogelijke oplossingen om met slimme technieken meer delen van de administratie te automatiseren of zelfs (deels) uit te besteden. Daardoor hoeven routinematige werkzaamheden niet meer door de medewerkers te worden uitgevoerd. Zij houden alleen de ‘vinger aan de pols’ en krijgen juist ruimte om zaken die altijd blijven liggen alsnog op te pakken en activiteiten met meer toegevoegde waarde uit te voeren (bijvoorbeeld analyses, rapportages en advisering aan budgethouders).

We bespreken onder meer de mogelijkheden van toepassingen als Artificial Intelligence en RPA. Daarmee bent u in staat om de routinematige werkzaamheden grotendeels te automatiseren. De toegevoegde waarde van uw administratief team neemt hierdoor flink toe. En de waardering vanuit de interne klanten ook!

Tijdens het webinar is er veel ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. Kortom: een programma dat veel ‘food for thought’ geeft.

Dit webinar wordt u aangeboden door Factuurportal en Tacstone Consulting en is gratis toegankelijk voor relaties. 

Aanmelden

Heeft u interesse, schrijft u zich dan in via onderstaande knop. Doe dat snel, het aantal plekken is beperkt.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van factuurverwerking? Volg ons dan op LinkedIn of abonneert u zich op onze nieuwsbrief.

© 2021 Factuurportal